Ohje otettu sämpyläjauhopussin kyljestä.
Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Lisää suola, siirappi ja alusta taikina jauhoseoksella. Lisää alustuksen loppupuolella rasva. Kohota kaksinkertaiseksi. Paista 225 asteessa noin 12-15 minuuttia.
- 5 dl maitoa, vettä tai piimää (laitoin puolet maitoa ja puolet piimää)
- 50 g hiivaa
- 2 tl suolaa
- 1 rkl siirappia (käytin hunajaa)
- 50 g voita, margariinia tai öljyä
- n.10 dl sämpyläjauhoja
- 50 g hiivaa
- 2 tl suolaa
- 1 rkl siirappia (käytin hunajaa)
- 50 g voita, margariinia tai öljyä
- n.10 dl sämpyläjauhoja
Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Lisää suola, siirappi ja alusta taikina jauhoseoksella. Lisää alustuksen loppupuolella rasva. Kohota kaksinkertaiseksi. Paista 225 asteessa noin 12-15 minuuttia.
Kommentit